AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiye binmek ve inmek

Kahve falında gemiye binmek ve inmek

Kahve falında gemiye binmek ve inmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret eder.

Kahve falında gemiye binmek ve inmek gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Kahve falında gemiye binmek ve inmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiye binip inmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında gemiden inmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işaret eder.

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek aksiliklerin baş göstereceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Kahve falında arabaya binmek inmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında bisiklete binmek inmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine tabir olunur.

Kahve falında ata binmek ve inmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, kısmetin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trene binmek ve inmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir