AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten suya atladığını görmek

Kahve falında yüksekten suya atladığını görmek

Kahve falında yüksekten suya atladığını görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten suya atladığını gördüyseniz:

  • Olaylar veya belli bir durum sizin yararınıza bir hal alabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden suya atlamak yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten suya atladığını görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında suya yüksekten atlamak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya atlamak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüksekten atladığını görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, özgüveninin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek binadan atlamak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten atlamak ölmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek evden atlamak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir