AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle mezara girmek

Kahve falında gelinlikle mezara girmek

Kahve falında gelinlikle mezara girmek ticarette zarar edeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında gelinlikle mezara girmek gördüyseniz:

  • Çevrenizden bazı kişilerle ilişkilerinizde problemler yaşanabilir, bazı ilişkiler sonlanabilir ya da ilişkide değişim yaşanabilir.

Kahve falında gelinlikle mezara girmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle suya girmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giyip denize girmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle havuza girmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlikle denize girmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize gelinlikle girmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle camiye girmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle tuvalete girmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir