AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle mezara görmek

Kahve falında gelinlikle mezara görmek

Kahve falında gelinlikle mezara görmek torunlarına dahi yeteceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, sabit geliri olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlikle mezara gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında mezarda gelinlik görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle mezara girmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle mezarlığa gitmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle mezara görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta gelinlik görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işarettir.

Kahve falında gelinlikle mezara gitmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi gelinlikle görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, maddi yükünün artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir