Kahve falında gelinlikle kendini asmak

Kahve falında gelinlikle kendini asmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gelinlikle kendini asmak gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir.

Kahve falında gelinlikle kendini asmak geçim derdinden kurtulacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik asmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvara asmak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına yorulur.

Kahve falında eve çamaşır asmak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çamaşırlar asmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini iple asmak hüsrana uğrayacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çamaşırları asmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, halsizleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak hasret çekileceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir