AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çamaşırlar asmak

Kahve falında beyaz çamaşırlar asmak

Kahve falında beyaz çamaşırlar asmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, beklenilen takdiri alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşırlar asmak gördüyseniz:

  • Yeterince istekli olmamanız durumunda bazı konularda fırsatları kaçırabilirsiniz, etrafa veya önünüzdekilere dikkatli bakın.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı asmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çamaşırlar asmak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çamaşır asmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, yollarını ayıracağına alamet eder.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşırları asmak iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak asmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına yorulur.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkayıp asmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında eve çamaşır asmak sağlıklı ve zinde olacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir