AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik asmak

Kahve falında gelinlik asmak

Kahve falında gelinlik asmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ihanete uğrayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik asmak gördüyseniz:

  • Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir.

Kahve falında gelinlik asmak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gelinlikle kendini asmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında yorgan yıkayıp asmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çamaşır asmak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı asmak elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında evine bayrak asmak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında duvara dua asmak yaptığı işte sivrileceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tablo asmak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir