Kahve falında gelinlikle ıslanmak

Kahve falında gelinlikle ıslanmak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, paslı bir çiviye basabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlikle ıslanmak gördüyseniz:

  • Olayları farklı şekilde ele almaktan çekinmeyin.

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle ıslanmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda ıslanmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, yeni bir eve sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurun altında ıslanmak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle yağmurda ıslanmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurda çok ıslanmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının ıslandığını görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda birinin ıslandığını görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir