AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikçiye gitmek

Kahve falında gelinlikçiye gitmek

Kahve falında gelinlikçiye gitmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikçiye gitmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin diğer yollarına konsantre olarak daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

Kahve falında gelinlikçiye gitmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giyip tuvalete gitmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik almaya gitmek elde bulunan paranın tükeneceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında gelinlikle mezara gitmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında gelinlikle mezarlığa gitmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip gitmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlikle kuaföre gitmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir