AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip tuvalete gitmek

Kahve falında gelinlik giyip tuvalete gitmek

Kahve falında gelinlik giyip tuvalete gitmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip tuvalete gitmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yeni iş birlikleri kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında gelinlik giyip tuvalete gitmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle tuvalete girmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine işarettir.

Kahve falında devamlı tuvalete gitmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede tuvalete gitmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok tuvalete gitmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, zaferler kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli tuvalete gitmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete gideni görmek önemli sorumluluklar alacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında tuvalet gitmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir