AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin bir kadını görmek

Kahve falında sevmediğin bir kadını görmek

Kahve falında sevmediğin bir kadını görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğin bir kadını gördüyseniz:

  • Fazla üzerinde durmayın.

Kahve falında sevmediği bir kadını görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediği kadını görmek kendisine gelemeyeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin kadın görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir kadını görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin arkadaş görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle sarılmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi sevmemek ününün çoğalacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir