AnaSayfa / Genel / Kahve falında seyyid olmak

Kahve falında seyyid olmak

Kahve falında seyyid olmak dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, can sıkıntısının geçeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, kazancını çoğaltacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında seyyid olmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek nitelikte davetler, öneriler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevmediği birinden kaçmak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin birilerini görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında seni seven erkeği görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin birine bağırmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hiç sevmediğin birini görmek işinde terfi edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediği akrabasını görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, dertlerine çare bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediği birini sevmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin biri görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir