AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin birini mutlu görmek

Kahve falında sevmediğin birini mutlu görmek

Kahve falında sevmediğin birini mutlu görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, gözyaşlarının dineceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğin birini mutlu gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında sevmediğin birini mutlu görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını mutlu görmek dış ticarete atılacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle mutlu olmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında mutlu olmak gülmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birini mutlu görmek haksızlık yapmayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında evli ve mutlu olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında babasını mutlu görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir