AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik ölçüsü vermek

Kahve falında gelinlik ölçüsü vermek

Kahve falında gelinlik ölçüsü vermek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, birçok engelin aşılacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, büyük işlere girileceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, can sıkıntısının geçeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik ölçüsü vermek gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında gelinlik ölçüsü vermek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalettir.

Kahve falında boy ölçüşmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işarettir.

Kahve falında ölçü aldırmak nahoş sözler işiteceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında perde ölçüsü almak onlarla arasının açılacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon ölçüsü almak yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kapı ölçüsü almak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında terziye ölçü vermek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında beden ölçüsü almak kalp kırmayacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir