AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde ölçüsü almak

Kahve falında perde ölçüsü almak

Kahve falında perde ölçüsü almak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında perde ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemeli, belli bir plan, iş ya da projenize heyecan katabilecek yaklaşımlar geliştirmelisiniz.

Kahve falında perde ölçüsü almak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına yorulur.

Kahve falında elbise ölçüsü almak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beden ölçüsü almak fesada bulaşacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyunun ölçülmesini görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında pantolon ölçüsü almak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boy ölçüşmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kapı ölçüsü almak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, hayatının adeta cennete döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük ölçüsü almak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir