AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy ölçüşmek

Kahve falında boy ölçüşmek

Kahve falında boy ölçüşmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine yorulur.

Kahve falında boy ölçüşmek gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında boy ölçüsü almak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boy ölçüşmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle boy ölçüşmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında terziye ölçü vermek yaşam şartlarının düzeleceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölçü aldırmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine inanılır.

Kahve falında ölçülü davranmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, doğru adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında terzinin ölçü aldığını görmek ağır günler geçireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmak ölçüsü almak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir