AnaSayfa / Genel / Kahve falında beden ölçüsü almak

Kahve falında beden ölçüsü almak

Kahve falında beden ölçüsü almak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, esenlik içinde olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beden ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında beden ölçüsü almak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında perde ölçüsü almak özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, içinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon ölçüsü almak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet eder.

Kahve falında boyunun ölçülmesini görmek rakiplerini yeneceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölçü görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik ölçüsü vermek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında ölçü aleti görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, büyük bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında biriyle boy ölçüşmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, kıtlığın meydana geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir