Kahve falında kapı ölçüsü almak

Kahve falında kapı ölçüsü almak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, doğru işler yapacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Kahve falında kapı ölçüsü almak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

Kahve falında pantolon ölçüsü almak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölçülü davranmak ardından yeni bir iş bulunacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında terzinin ölçü aldığını görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında ölçü görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında ölçü aldırmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında beden ölçüsü almak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında yüzük ölçüsü almak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir