AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık gelinlik giymek

Kahve falında açık gelinlik giymek

Kahve falında açık gelinlik giymek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, üzüntülerinden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, insanlar arasında yüceleceğine delalettir.

Kahve falında açık gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzu etkileyebilecek değişimler sırasıyla yerini almaya başlayabilir.

Kahve falında açık gelinlik giymek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtı açık gelinlik giymek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına işarettir.

Kahve falında sırtı açık gelinlik görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında açık gelinlik görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında açık yeşil pantolon giymek yeni mallara kavuşacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtı açık kıyafet giymek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında önü açık ayakkabı giymek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına yorulur.

Kahve falında siyah açık elbise giymek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir