AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ait gelinlik giymek

Kahve falında başkasına ait gelinlik giymek

Kahve falında başkasına ait gelinlik giymek bazı sıkıntılara düşeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, stresten uzaklaşılacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına ait gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bitmek üzere olan ya da bitmiş gözüyle baktığınız işlerin aniden bozulabilir.

Kahve falında başkasına ait gelinlik giymek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına ait gelinliği giymek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına ait gelinlik görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına ait ayakkabıyı giymek günahların da affolacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına ait elbise giymek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında aids olduğunu görmek kendi işine sahip olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında başkasına ait gömlek görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına ait nüfus cüzdanı görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir