AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde gelinlik giymek

Kahve falında düğünde gelinlik giymek

Kahve falında düğünde gelinlik giymek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kafasının boşalacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek düğün görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde gelinlik giymek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek düğün yapmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve düğün görmek koltuğunun yükseleceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir