AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip altın takmak

Kahve falında gelinlik giyip altın takmak

Kahve falında gelinlik giyip altın takmak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giyip altın takmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamak ise, tam tersi etki yaratabilir.

Kahve falında gelinlik giymek altın takmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giyip altın takmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek ve altın takmak sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik tacı takmak sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek taç takmak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giyip taç takmak büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir