AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek ve altın takmak

Kahve falında gelinlik giymek ve altın takmak

Kahve falında gelinlik giymek ve altın takmak ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, eve kapanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve altın takmak gördüyseniz:

  • Aslında yanlış anlaşıldığınızı izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında gelinlik giymek altın takmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve altın takmak evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve bilezik takmak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek taç takmak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip altın takmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir