AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik eteği görmek

Kahve falında gelinlik eteği görmek

Kahve falında gelinlik eteği görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ailesini kaybedeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kötü yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik eteği gördüyseniz:

  • Beli engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, kurallara uymanız gerekiyor.

Kahve falında gelinlik eteğini görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, onların önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğin eteğini giymek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik eteği giymek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik eteği görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye alamet etmektedir.

Kahve falında pembe etek almak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında etek kaldırmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, moralinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz uzun etek görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine işaret eder.

Kahve falında okul eteği giydiğini görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir