AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip düğün yapmak

Kahve falında gelinlik giyip düğün yapmak

Kahve falında gelinlik giyip düğün yapmak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip düğün yapmak gördüyseniz:

  • Danışmanlık almaktan çekinmemeniz durumunda kendinizi yenilmenizi sağlayacak fırsatlar doğabilir.

Kahve falında gelinlik giymek düğün yapmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giyip düğün yapmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik düğün görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlikle düğünden kaçtığını görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, herkesten ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi düğününde gelinlik görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına alamet eder.

Kahve falında düğününde gelinlik giyememek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir