AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğününde gelinlik giyememek

Kahve falında düğününde gelinlik giyememek

Kahve falında düğününde gelinlik giyememek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğününde gelinlik giyememek gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Kahve falında düğünde gelinlik görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak yeni yollara girileceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek düğün görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında düğün ve gelinlik görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kendi düğününde gelinlik görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün gelinlik görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip düğününü görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak onlar için çabalayacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir