AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik diktirmek

Kahve falında gelinlik diktirmek

Kahve falında gelinlik diktirmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hastalıkların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik diktirmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Kahve falında gelinlik diktirdiğini görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik diktirmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine gelinlik diktirmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, ona emek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir tepeye çıkmak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında dik yokuştan düşmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına işarettir.

Kahve falında yeni dikilmiş ağaç görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacı diktiğini görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet eder.

Kahve falında gömlek diktirmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir