AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine gelinlik diktirmek

Kahve falında kendine gelinlik diktirmek

Kahve falında kendine gelinlik diktirmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işinde de hep başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine gelinlik diktirmek gördüyseniz:

  • Umulmadık iyi şans para getiriyor.

Kahve falında kendine gelinlik diktirmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik diktirmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik diktirdiğini görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında elbise dikip giymek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yorgan diktiğini görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık ayakkabı diktirmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine inanılır.

Kahve falında dik bir dağ görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına inanılır.

Kahve falında terziye etek diktirmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir