AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek diktirmek

Kahve falında gömlek diktirmek

Kahve falında gömlek diktirmek bolluk ve bereket yaşayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, işlerinin gerileyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında gömlek diktirmek gördüyseniz:

  • Öğrenmek istediğiniz şeyler veya acilen edinmek istediğiniz bilgiler var.

Kahve falında gömlek diktirmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlek diktirmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, haksızlıklara maruz kalınacağına inanılır.

Kahve falında gömlek diktiğini görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil elbise diktirmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini dikiş dikerken görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik saç görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik dağa tırmanmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, insanlara yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patates diktiğini görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir