AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni dikilmiş ağaç görmek

Kahve falında yeni dikilmiş ağaç görmek

Kahve falında yeni dikilmiş ağaç görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni dikilmiş ağaç gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Kahve falında yeni dikilen ağaç görmek kolaylık elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni dikilmiş ağaç görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni elbise diktirmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni dikilmiş fidan görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yeni dikilmiş elbise görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni etek diktirmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında şeftali ağacı diktiğini görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin ağaç diktiğini görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir