AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik dikildiğini görmek

Kahve falında gelinlik dikildiğini görmek

Kahve falında gelinlik dikildiğini görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, hastalıklarının azalacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik dikildiğini gördüyseniz:

  • Tutulmaların etkileri aynen sürüyor.

Kahve falında gelinlik dikildiğini görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kendine gelinlik dikildiğini görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinin dikildiğini görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise dikildiğini görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek dikildiğini görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç dikildiğini görmek yarasını saracağına, kazancın katbekat arttırılacağına delalettir.

Kahve falında gül dikildiğini görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ayağının dikildiğini görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir