AnaSayfa / Genel / Kahve falında krizantem çiçeği görmek

Kahve falında krizantem çiçeği görmek

Kahve falında krizantem çiçeği görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kazancın yetmez olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında krizantem çiçeği gördüyseniz:

  • Herkes her şeyi öğrendikten sonra kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında krizantem çiçeği görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında krizantem görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında saksılarda çiçekler görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalettir.

Kahve falında küstüm çiçeği görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz akasya çiçeği görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında lila renkli çiçek görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi çiçek görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yapma çiçek görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir