AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek çalmak

Kahve falında çiçek çalmak

Kahve falında çiçek çalmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, amacına ulaşacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çiçek çalmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik tessadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Kahve falında bahçeden çiçek çalmak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek çalmak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek çalmak işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küpe çalmak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında takım elbise çalmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, işinde dar boğaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefon çaldırmak görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında değerli eşya çalmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arabanı çaldırmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir