AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortanca çiçek görmek

Kahve falında ortanca çiçek görmek

Kahve falında ortanca çiçek görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine alamet eder.

Kahve falında ortanca çiçek gördüyseniz:

  • Geleceğinize yatırım yapın.

Kahve falında ortanca çiçeğini görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ortanca çiçek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ortanca görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda ortanca görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ortanca görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek kökü yemek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı çiçek koparmak ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine alamet eder.

Kahve falında antoryum çiçeği görmek ticaret hayatına atılacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir