AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmene çiçek vermek

Kahve falında öğretmene çiçek vermek

Kahve falında öğretmene çiçek vermek zahmet veren işlerin artacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Kahve falında öğretmene çiçek vermek gördüyseniz:

  • İşi eğlenceyle karıştırmanız durumunda sonuçları hoş olmayabilir.

Kahve falında öğretmene çiçek vermek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında öğretmenden çiçek almak büyük ve önemli bir kimse olacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında öğretmen olacağını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının öğretmen olduğunu görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın öğretmen görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işarettir.

Kahve falında eski öğretmenini görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında öğretmen tarafından azarlanmak aşkının da kalıcı olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin bir öğretmeni görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir