AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa gelinlik görmek

Kahve falında kısa gelinlik görmek

Kahve falında kısa gelinlik görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Kahve falında kısa gelinlik gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında gelinliğin kısa olduğunu görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine işarettir.

Kahve falında kısa gelinlik görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinliği kısa görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, endişelerini silip atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, ruhani önderlik yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğinin kısa olduğunu görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğin kısa geldiğini görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa gelinlik giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir