AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık tayt giymek

Kahve falında yırtık tayt giymek

Kahve falında yırtık tayt giymek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, çok para kazanılacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık tayt giymek gördüyseniz:

  • Aşırı yük almak, abartılı konuşmak, bazı konuları hafife almak ya da tam tersi büyütmek, bütçeyi aşan planları hesaplayamamak, kaldırabileceğinden fazla söz vermek türünde olaylara açıksınız.

Kahve falında yırtık tayt giymek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı tayt giymek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine yorulur.

Kahve falında tayt giydiğini görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tayt giymek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil tayt giymek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, kazancının helal para olacağına işarettir.

Kahve falında tayt giymek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi tayt giymek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, ruhuna hayrat yapılacağına alamet eder.

Kahve falında renkli tayt giymek ekmeğin kesileceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir