AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık ayakkabı giymek

Kahve falında yırtık ayakkabı giymek

Kahve falında yırtık ayakkabı giymek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya iş birliklerinizde stres yaşanabilir.

Kahve falında yırtık ayakkabı giymek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına yorulur.

Kahve falında ucu yırtık ayakkabı giymek yeni bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yırtık beyaz ayakkabı görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık ayakkabı almak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık spor ayakkabı görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski yırtık ayakkabı görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı yırtık ayakkabı görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında ucu yırtık ayakkabı görmek hasta ve üzgün olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir