AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık siyah elbise giymek

Kahve falında yırtık siyah elbise giymek

Kahve falında yırtık siyah elbise giymek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, sıhhat kazanacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Kahve falında yırtık siyah elbise giymek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yırtık elbise görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yırtık elbise giydiğini görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında siyah şık elbise giymek çok büyük sorunlar yaşanacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine yorulur.

Kahve falında siyah renkte elbise giymek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir siyah elbise giymek günlerini hastanede geçireceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalettir.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek sorununu kolayca çözeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir