AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliği askıda görmek

Kahve falında gelinliği askıda görmek

Kahve falında gelinliği askıda görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliği askıda gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya yanaşmayan kişiler veya uzlaşmak zor olabilir.

Kahve falında gelinliği askıda görmek kem gözlere geleceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına alamet eder.

Kahve falında askıda gelinlik görmek gönlünce bir hayat süreceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çamaşır askısı görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askıda ceket görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askıda gömlek görmek ağız tadı ile yaşanacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askıda çamaşır görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir askı görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına inanılır.

Kahve falında askılı çanta görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir