AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir askı görmek

Kahve falında demir askı görmek

Kahve falında demir askı görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, söylediklerinin çıkacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında demir askı gördüyseniz:

  • İletişimde net olunmaması durumunda, yapılacak işler birbirine girebilir veya karşıt fikirli kişilerle karşılaşılabilir.

Kahve falında demir askı görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında askıda ceket görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında gelinliği askıda görmek her zaman sevgi göreceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta elbise askısı görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyafet askısı görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, malından ve parasından kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında askıya ceket asmak işindeki verimliliğinin artacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine alamet eder.

Kahve falında elbiseyi askıya asmak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, her şeyin gönlünce olacağına işaret eder.

Kahve falında askıda çamaşır görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir