AnaSayfa / Genel / Kahve falında askıda gömlek görmek

Kahve falında askıda gömlek görmek

Kahve falında askıda gömlek görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işarettir.

Kahve falında askıda gömlek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Kahve falında askıda beyaz gömlek görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalettir.

Kahve falında askıda gömlek görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında askılı çanta görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında boş askı görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafet askısı görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında askılı elbise giymek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta elbise askısı görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında demir askı görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir