AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır askısı görmek

Kahve falında çamaşır askısı görmek

Kahve falında çamaşır askısı görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kazançlı çıkacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır askısı gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan ya da projeler farklı fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında askıdan çamaşır toplamak zor bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır askısı görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında askıda çamaşır görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafet askısı görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında kırık askı görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında askıda ceket görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında askıda kalmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi askıya asmak endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir