AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinle dans etmek

Kahve falında gelinle dans etmek

Kahve falında gelinle dans etmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinle dans etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında gelinle dans etmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında bir kadınla dans etmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında toplu dans etmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, parasal krizler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızla dans etmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayla dans etmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla dans ettiğini görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde dans etmek bir hastalıktan kurtulunacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dans izlemek fikirlerinin can bulacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir