AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde dans etmek

Kahve falında denizde dans etmek

Kahve falında denizde dans etmek zorluğa düşeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında denizde dans etmek gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenizden maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Kahve falında deniz kenarında dans etmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz üstünde dans etmek yolunda devam edeceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında denizde dans etmek güvenini sarsacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet eder.

Kahve falında karşı cinsle dans etmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi dans ederken görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, yoksulluğa rivayet etmektedir.

Kahve falında düğününde dans ettiğini görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle dans etmek mutluluk dolu haberler alacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızla dans etmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir