AnaSayfa / Genel / Kahve falında dans izlemek

Kahve falında dans izlemek

Kahve falında dans izlemek hakkını alacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dans izlemek gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Kahve falında dans izlemek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dans edenleri izlemek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işarettir.

Kahve falında yarışma izlemek mutlu ve huzurlu olunacağına, hile ile mal elde etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sizi izlediğini görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına yorulur.

Kahve falında uzaktan düğün izlemek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur izlemek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında denizi izlemek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına inanılır.

Kahve falında yağmuru izlemek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir