AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla dans etmek

Kahve falında bir kızla dans etmek

Kahve falında bir kızla dans etmek yeni iş kapılarının açılacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızla dans etmek gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğin kızla dans etmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızla dans etmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, işlerinin duracağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızla dans etmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızla dans etmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında güzel bir kızla dans etmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına yorulur.

Kahve falında sokakta dans etmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dans eden görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Kahve falında havuzda dans etmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir