AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşla tartışmak

Kahve falında bir arkadaşla tartışmak

Kahve falında bir arkadaşla tartışmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşla tartışmak gördüyseniz:

  • Duyduklarınız doğru olmayabilir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla tartışmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşıyla tartışmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına inanılır.

Kahve falında bi arkadaşla tartışmak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla tartışmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yakın arkadaşınla tartışmak kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla tartışmak takdir toplayacak işler yapacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşınla tartışmak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına delalet eder.

Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir