AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanla tartışmak

Kahve falında bir insanla tartışmak

Kahve falında bir insanla tartışmak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, moralinin düzeleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, kendini toparlayamayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanla tartışmak gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında bir insanla tartışmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, iş için gurbete gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanlarla tartışmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği insanla tartışmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla tartışmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölen insanla tartışmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yepyeni biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısıyla tartışmak herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşınla tartışmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak zenginleşeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir