Kahve falında gelinini öpmek

Kahve falında gelinini öpmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinini öpmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Kahve falında gelini alnından öpmek sıkıntı yükleneceğine, eskileri yâd edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin olup el öpmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinini öpmek başarılarının katlanacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında gelin öpmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelini öpmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin yapmak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı gelin damat görmek yeni bir araca sahip olunacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin damat görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir